SPA - Behandlingar

STORA LYXSPADAGEN

Vår lyxigaste kur börjar med att du får koppla av med ett mineralrikt fotbad. Under tiden serveras du frukt och juice. Sedan får du en härlig helkroppspeeling som varsamt tar bort torrheten på huden och ger den fin lyster. Efter peelingen får du en avslappnande helkroppsmassage med Kerstin Florians aromaoljor följt av en rofylld helkroppsinpackning. Under vilan får du en uppfräschande ansiktskur med rengöring, mask och ansiktsmassage. Efter behandlingen väntar en trerätters måltid i Fyrishovs restaurang. Du får också en gåva med dig.​ 

120 min. 1895:- 

DRÖMMAR MED LAVENDEL

Koppla av och dröm dig bort till lavendelfälten. En lugnande och balanserande behandling som börjar med en stärkande helkroppspeeling med saltscrub, eucalyptus och lavendelolja som gör huden mjuk och len. Njut sedan av en underbar massage med varm Lavendel Bodyspray och lavastenar. Finn sedan näring och avkoppling i en varm helkroppsinpackning. Under den avkopplande vilan får du njuta av akupressur då helande stenar renar din kropp och skapar balans mellan sinnena.

80 min. 1295:-

MAGNESIUM WELLNESS TREATMENT

Behandlingen kombinerar fördelarna med torrborstning och ger lymfdränage, terapeutisk massage samt magnesiumets alla fördelar. Främjar kroppens avgiftningsprocess och höjer de oftast låga nivåerna av mineraler. Efter en exfolierande och stimulerande torrborstning ges massage med Mineral Wellness Lotion som ger huden näring och verkar avslappnande på muskler och anspänningar.

60 min. 795:-

MOOR MUD INPACKNING

En fantastisk behandling för dig som har ömma, stela muskler och leder. Inpackning med ungersk Moor Mudlera som peelar, ger näring och återfuktar huden. I behandlingen ingår en ansiktskur med rengöring, mask och ansiktsmassage.

60 min. 795:-
Spabehandlingar i uppsalaSpabehandlingar i uppsala
Spabehandlingar i uppsala
Vi erbjuder flera olika spabehandlingar mitt i uppsala

ANSIKTSKUR


En uppfräschande och vårdande ansiktskur med rengöring,
peeling, mask och ansiktsmassage.

30 min. 595:-

UPPLYFTANDE ANSIKTSKUR

En avkopplande ansiktskur som inkluderar rengöring, peeling, akupressur, ansiktsmassage samt hand- och fotmassage.

60 min. 795:-

KROPPSPEELING

En härlig helkroppspeeling som varsamt tar bort torrheten på huden och gör den mjuk och len. Avslutas med applicering av varm Kamomill Bodyspray.

30 min. 395:-

FOOT DELUXE

En rogivande och avkopplande behandling där dina fötter och händer blir omhändertagna. Du får ett mineralrikt fotbad med fotpeeeling samt fot-, hand- och ansiktsmassage.

30 min. 595:-

FOOT DELUXE DUO

En lugn och mysig stund tillsammans där era fötter och händer blir omhändertagna. Ni får ett mineralrikt fotbad med fotpeeeling samt fot-, hand- och ansiktsmassage.

60 min. 545:-/pers.


EXKLUSIV AROMAINPACKNING MED MASSAGE

Den här behandlingen ger dig ro och hjälper dig att stressa av. Behandlingen börjar med en helkroppspeeling som varsamt tar bort torrheten på huden, gör den mjuk och len. Efter peelingen får du en avslappnande helkroppsmassage med Kerstin Florians aromaoljor följt av en rofylld helkroppsinpackning. Under vilan får du en uppfräschande ansiktskur med rengöring, mask och ansiktsmassage.

90 min. 1195:-
ansiktes spa inpackningaransiktes spa inpackningar
ansiktes spa inpackningar
Flera sköna ansiktbehandlingar

I VÄNTANS TIDER

En härlig behandling för dig som väntar barn. Under tiden
du njuter av ett skönt mineralrikt fotbad får du hand- och
hårbottenmassage. Sedan följer en härlig fotpeeling och
fotmassage. Behandlingen avslutas med en uppfräschande
ansiktskur med rengöring, mask och ansiktsmassage.

60 min. 895:-

I VÄNTANS TIDER DUO

En avkopplande stund för de blivande föräldrarna. Under tiden ni njuter av ett skönt mineralrikt fotbad får ni hand och hårbottenmassage. Sedan följer en härlig fotpeeling och fotmassage. Behandlingen avslutas med en uppfräschande ansiktskur med rengöring, mask och ansiktsmassage.

90 min. 845:-/pers

GENTLEMEN´S KUR

Ett bra val för dig som tränar hårt eller vill förebygga ömma, stela muskler och leder. I behandlingen ingår inpackning med mineralrik Moor Mud-lera, ansiktskur och klassisk muskelmassage.

90 min. 1195:-

ANSIKTSKUR FÖR HONOM

En vårdande ansiktskur med rengöring, peeling, mask och ansiktsmassage.

30 min. 595:-
Spabehandlingar till honomSpabehandlingar till honom
Spabehandlingar till honom
Vi erbjuder spabehandlingar för henne och honom

ALLA VÅRA BEHANDLINGAR INKLUDERAR ETT BESÖK PÅ FYRISHOVS RELAXAVDELNING

Före och efter din behandling kan du njuta av relaxbastu, torrbastu och ångbastu. Här finns också en stor härlig bubbelpool. Du har även tillgång till simhall, äventyrsbad & gym. På sommaren kan du sitta i en solstol på den avskilda solterassen.

Passa på att njuta av en heldag!

» Läs mer om Fyrishov.
Försäljning

Vi har försäljning av presentkort, vetekuddar, spikmattor och produkter från Kerstin Florian.